02 februarie 2012

Printeaza pagina

Act aditional 1 Avalansa premiilor

ACT ADITIONAL 1 LA REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

­­­­­­­­­­­Avalansa premiilor

Prin prezentul Act aditional se rectifica continutul REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE          ­­­­­­­Avalansa premiilorautentificat in data de 14.01.2012 prin incheierea de autentificare numarul 38 in sensul in care continutul Sectiunii 7, Articolul 7.6. si Articolul 7.7. devine:

SECTIUNEA 7. REVENDICAREA, VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR, Articolul 7.6., Articolul 7.7. si Articolul 7.8. vor avea urmatorul continut :

 

  1. In cadrul revendicarii telefonice efectuate in intervalul specificat la Art. 7.3., potentialul castigator va avea obligatia de a-i comunica reprezentantului Organizatorului datele din actul de identitate precum si sa confirme ca detine fizic sticla/sticlele cu timbrul fiscal cu lipitura originala pe sticla de bautura aferenta inscrierii, efectuate in cadrul Campaniei, extrasa castigatoare, si, ulterior, i se vor expune pasii urmatori in vederea validarii fizice (dovada detinerii fizice a sticlei/sticlelor cu timbrul fiscal atasat) si a modalitatii de acordare a premiului.
  2. In cazul in care potentialul castigator indeplineste prevederile de la Art. 7.6. in termenul prevazut de prezentul Regulament se va proceda la pre-validarea castigatorului. Refuzul de a comunica reprezentantului Organizatorului in termenul acordat a cel putin uneia dintre cele doua cerinte (datele din actul de identitate si confirmarea detinerii fizice a sticlei/sticlelor cu timbru fiscal cu lipitura originala) duce automat la invalidarea castigatorului.
  3. Procedura de validare finala consta in urmatoarele: potentialilor castigatori li se va solicita predarea sticlei cu timbrul fiscal atasat, in forma fizica. Predarea sticlei cu timbrul fiscal atasat catre Organizator, se va face dupa caz prin curier sau in mod direct la unul din centrele de distributie ale Organizatorului.  Fiecare potential castigator va preda curierului ca reprezentant al Organizatorului, in forma fizica, sticla/sticlele a caror date au fost comunicate reprezentantului Organizatorului in etapa de revendicare a premiului conform art. 7.6., impreuna cu un proces verbal de predare-primire. Dupa ce va fi indeplinita aceasta procedura potentialul castigator va fi desemnat castigator de drept asupra premiului si va fi pus in posesia premiului de catre reprezentantul Organizatorului.

 

Toate celelalte prevederi ale Regulamentului Oficial al Campaniei Promotionale ­­­­­­­­­­­Avalansa premiilorcare nu sunt mentionate in prezentul Act Aditional, raman valabile.

 

Prezentul Act aditional a fost semnat in 4 exemplare originale si a fost autentificat astazi, 27.01.2012.

 

Organizator,

S.C. ALEXANDRION GRUP ROMANIA SRL