06 aprilie 2012

Printeaza pagina

Regulamentul campaniei promotionale Cadourile Alexandrion

 
 
SECTIUNEA 1. DESFASURAREA CAMPANIEI
                Organizatorul campaniei promotionale „Cadourile Alexandrion” (numita in cele ce urmeaza “Campania”) este S.C. ALEXANDRION GRUP ROMANIA S.R.L., cu sediul social in comuna Bucov, sat Pleasa, jud. Prahova, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1028/2000, CUI RO 13575086, numita in cele ce urmeaza "Organizatorul”.
Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Campaniei (denumit in continuare „Regulamentul oficial”).  Campania se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 06 aprilie 2012 – 14 aprilie 2012 (denumita „Perioada de Desfasurare”).

SECTIUNEA 2. PRODUSELE PARTICIPANTE
La Campanie vor participa urmatoarele produsele distribuite de Alexandrion Grup Romania: Alexandrion 5* 0.5L, Sticla Alexandrion 5* 0.7L, Sticla Alexandrion 5* 1L, Sticla Alexandrion 7* 0.7L, Sticla de Cava D’oro 0.5L, Sticla de Cava D’oro 0.7L,Sticla de Vodka Alexander 0.5L, Sticla de Vodka Alexander 1L, Sticla de Kreskova 0.5L, Sticla de Kreskova 0.7L, Sticla de Kreskova 1L, aflate la comercializare in retelele de magazine partenere descrise la Anexa 1 la prezentul Regulamentul Oficial (denumite in continuare „Magazinele Partenere”).
               Produsele de mai sus sunt marci inregistrate apartinand ­­­­­­­­­­­­­­­­­S.C. Alexandrion Grup Romania S.R.L., numite in cele ce urmeaza “Produse Participante”, comercializate in mod individual.
 
SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE SI CONDITII DE PARTICIPARE LA CAMPANIA PROMOTIONALA
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in Magazinele
Partenere.
Campania se adreseaza persoanelor care achizitioneaza Produse participante in Perioada de desfasurare a Campaniei din Magaznele partenere.
Prin participarea la Campanie se considera ca participantii au cunoscut si accepta integral, expres si neechivoc  prezentul Regulament oficial.
Pentru a participa la aceasta Campanie, participantii trebuie sa achizitioneze Produse participante la Campanie, din Magazinele Partenere in perioada de desfasurare a Campaniei.
 
SECTIUNEA 5. PREMIILE
                In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda premii constand in produse apartinand S.C. ALEXANDRION GRUP ROMANIA S.R.L. .
Valoarea totala a premiilor prezentei Campanii este de 50.000 Euro + TVA.
Procedurile de acordare a premiilor sunt prezentate la Sectiunea 6 din prezentul Regulament oficial.
Premiile neacordate in prezenta Campanie din motive independente de vointa Organizatorului raman la dispozitia Organizatorului.
In cadrul prezentei Campanii nu se ofera contravaloarea in bani a premiilor.
In cadrul prezentei Campanii se acorda premii in limita stocului disponibil.
 
 
SECTIUNEA 6. MODALITATILE DE ATRIBUIRE SI ACORDARE A PREMIILOR
Organizatorul va fi reprezentat in fiecare dintre Magazinele partenere de promotori care vor purta echipament specific: tricou alb cu imprimeu.
Promoterii vor sta la rafturile unde se afla produse distribuite de Alexandrion Grup Romania, vor amplasa pe gatul sticlelor Produselor participante premiile Campaniei si vor promova promotiile produselor Alexandrion Grup Romania catre consumatori.
Persoane special desemnate de catre Organizatorul Campaniei vor detine asupra lor si vor introduce premiile Campaniei in Magazinele partenere, in functie de stocul de Produse participante din respectivele Magazine partenere, pentru a le face disponibile promotorilor in vederea indeplinirii atributiilor acestora conform prezentului Regulament Oficial.
In cadrul prezentei Campanii la achizitionarea unui produs participant la Campanie cumparatorul primeste automat un premiu dupa cum urmeaza:
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla Alexandrion 5* 0.5L – se acorda premiu o sticla de Alexandrion 7* la 0.05L. Sticla reprezentand premiul va fi plasata pe ambalajul produsului achizitionat.
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla Alexandrion 5* 0.7L se acorda premiu doua sticle Alexandrion 7* la 0.05L;
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla Alexandrion 5* 1L – se acorda premiu doua sticle de Alexandrion 7* la 0.05L;
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla Alexandrion 7* 0.7L – se acorda premiu doua sticle de Brancoveanu XO la 0.05L;
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla de Cava D’oro 0.5L – se acorda premiu o sticla de Alexandrion 5* la 0.05L;
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla de Cava D’oro 0.7L – se acorda premiu o sticla de Alexandrion 5* la 0.05L;
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla de Vodka Alexander 0.5L – se acorda premiu o sticla de Alexandrion 5* la 0.05L;
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla de Vodka Alexander 1L – se acorda premiu o sticla de Alexandrion 5* la 0.05L;
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla a de Kreskova 0.5L – se acorda premiu o sticla de Vodka Alexander la 0.05L;
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla de Kreskova 0.7L – se acorda premiu o sticla de Vodka Alexander la 0.05L;
 • La achizitionarea unui produs constand intr-o sticla de Kreskova    1L – se acorda premiu o sticla de Vodka Alexander la 0.05L;
 

SECTIUNEA 8. RESPONSABILITATE

Organizatorul, Magazinele partenere sau afiliatii Organizatorului nu vor fi raspunzatori  pentru deteriorarea cu rea credinta a premiilor sau pentru sustragerea acestora.

 

SECTIUNEA 10. FORTA MAJORA
Pentru scopul acestui Regulament oficial, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament oficial.
Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului oficial si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 din Noul Cod Civil. In cazul in care Organizatorul  invoca forta majora, acesta este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.
 
SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL
Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.
Regulamentul Oficial al Campaniei va fi disponibil gratuit pe site-ul www.alexandrion.ro sau in urma adresarii unei solicitari scrise la adresa: S.C. Alexandrion Grup Romania  S.R.L., cu sediul social social in comuna Bucov, sat Pleasa, jud. Prahova.
Prezentul Regulament Oficial a fost semnat in 4 exemplare originale si a fost autentificat astazi, 06.04.2012.
 
 
ANEXA 1 LA REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
 
“Cadourile Alexandrion
 
Magazinele partenere la Campania “Cadourile Alexandrion” sunt urmatoarele:
 
Lant de magazine Judet Oras / Sector Magazin
AUCHAN Bucuresti Sector 3 AUCHAN BUCURESTI- TITAN
AUCHAN Bucuresti Sector 6 AUCHAN BUCURESTI-MILITARI
AUCHAN Cluj Cluj-Napoca AUCHAN CLUJ
AUCHAN Constanta Constanta AUCHAN CONSTANTA
AUCHAN Dolj Craiova AUCHAN CRAIOVA
AUCHAN Arges Pitesti AUCHAN PITESTI
AUCHAN Suceava Suceava AUCHAN SUCEAVA
AUCHAN Mures Targu Mures AUCHAN TG. MURES
AUCHAN Timis Timisoara AUCHAN TIMISOARA
Billa Arad Arad BILLA ARAD (BILLAAR)
Billa Bacau Bacau BILLA BACAU (BILLABACAU)
Billa Bacau Bacau BILLA BACAU 2
Billa Maramures Baia Mare BILLA BAIA MARE 1 G. Cosbuc
Billa Braila Braila Billa Braila 1 Transilvaniei
Billa Braila Braila BILLA BRAILA 2 Buzaului
Billa Cluj Cluj-Napoca BILLA CLUJ (BILLACJ)
Billa Dolj Craiova BILLA CRAIOVA (BILLACR)
Billa Constanta Constanta Billa CT
Billa Hunedoara Deva BILLA DEVA (BILADEVA)
Billa Bucuresti Sector 6 BILLA DRT (BILLADRTAB)
Billa Bucuresti Sector 3 BILLA FLOR (BILLAFLOREASCA)
Billa Galati Galati BILLA GALATI 1 Otelarilor
Billa Galati Galati BILLA GALATI 2 Milcovului
Billa Giurgiu Giurgiu BILLA GIURGIU (BILLAGIURGIU)
Billa Hunedoara Hateg BILLA HATEG
Billa Iasi Iasi Billa IS
Billa Bucuresti Sector 5 BILLA LYBERTY CENTER
Billa Bucuresti Sector 1 BILLA LYBERTY CENTER
Billa Sibiu Medias BILLA MEDIaS
Billa Hunedoara Petrosani BILLA PETROSANI
Billa Neamt Piatra Neamt BILLA PIATRA NEAMT
Billa Prahova Ploiesti Billa PL
Billa Valcea Ramnicu Valcea BILLA RAMNICU VALCEA (BILLAVALCEA)
Billa Caras Severin Resita Billa Resita
Billa Covasna Sfantu Gheorghe Billa SF Gheorghe
Billa Sibiu Sibiu BILLA SIBIU
Billa Bucuresti Sector 3 BILLA TITAN (BILLATITAN)
Billa Timis Timisoara Billa TM1 Rebreanu
Billa Timis Timisoara BILLA TM2 Circumvalatiunii
Billa Bucuresti Sector 3 Billa Unirii
Billa Bucuresti Sector 1 Billa Unirii
Carrefour Arad Arad CARREFOUR Arad
Carrefour Bucuresti Sector 1 CARREFOUR Baneasa
Carrefour Botosani Botosani CARREFOUR Botosani
Carrefour Braila Braila CARREFOUR Braila
Carrefour Braila Braila CARREFOUR Braila 2
Carrefour Brasov Brasov CARREFOUR Brasov
Carrefour Brasov Brasov CARREFOUR Brasov 2
Carrefour Buzau Buzau CARREFOUR Buzau
Carrefour Cluj Cluj-Napoca CARREFOUR Cluj
Carrefour Bucuresti Sector 2 CARREFOUR Colentina
Carrefour Bucuresti Sector 1 CARREFOUR Coloseum
Carrefour Constanta Constanta CARREFOUR Constanta
Carrefour Vrancea Focsani CARREFOUR Focsani
Carrefour Bucuresti Sector 4 CARREFOUR Grand Arena Berceni
Carrefour Iasi Iasi CARREFOUR Iasi 1
Carrefour Iasi Iasi CARREFOUR Iasi 2
Carrefour Bucuresti Sector 6 CARREFOUR Militari
Carrefour Bucuresti Sector 6 CARREFOUR Orhideea
Carrefour Arges Pitesti CARREFOUR Pitesti
Carrefour Prahova Ploiesti CARREFOUR Ploiesti
Carrefour Sibiu Sibiu CARREFOUR Sibiu
Carrefour Suceava Suceava CARREFOUR Suceava
Carrefour Bucuresti Sector 1 CARREFOUR Unirea
Carrefour Bucuresti Sector 3 CARREFOUR Vitantis
Cora Arad Arad Cora Arad
Cora Maramures Baia Mare Cora Baia Mare
Cora Bucuresti Sector 4 Cora Berceni(Sun Plaza)
Cora Cluj Cluj-Napoca Cora Cluj
Cora Constanta Constanta Cora Constanta
Cora Mehedinti Drobeta Turnu Severin Cora Drobeta Turnu Severin
Cora Bucuresti Sector 6 Cora Lujerului
Cora Bucuresti Sector 2 Cora Pantelimon
Kaufland Arad Arad Kaufland AR
Kaufland Bacau Bacau Kaufland Bacau
Kaufland Bucuresti Sector 2 Kaufland Barbu Vacarescu
Kaufland Botosani Botosani Kaufland Botosani
Kaufland Braila Braila Kaufland Braila
Kaufland Brasov Brasov Kaufland Brasov
Kaufland Bucuresti Sector 2 Kaufland Bucuresti Colentina
Kaufland Cluj Cluj-Napoca Kaufland CJ Campului
Kaufland Cluj Cluj-Napoca Kaufland CJ Fabricii
Kaufland Constanta Constanta Kaufland Costanta
Kaufland Dolj Craiova Kaufland Craiova 2
Kaufland Dolj Craiova Kaufland Craiova II
Kaufland Galati Galati Kaufland Galati
Kaufland Galati Galati Kaufland Galati 3
Kaufland Iasi Iasi Kaufland Iasi Pacurari
Kaufland Iasi Iasi Kaufland Iasi Pavlov
Kaufland Iasi Iasi Kaufland Iasi Varlaam
Kaufland Arges Pitesti Kaufland Pitesti 1
Kaufland Arges Pitesti Kaufland Pitesti exercitiu
Kaufland Prahova Ploiesti Kaufland Ploiesti Repiblicii
Kaufland Prahova Ploiesti Kaufland Ploiesti Vestului
Kaufland Neamt Roman Kaufland Roman
Kaufland Sibiu Sibiu Kaufland SB
Kaufland Ialomita Slobozia Kaufland Slobozia
Kaufland Suceava Suceava Kaufland Suceava
Kaufland Mures Targu Mures Kaufland Tg. Mures
Kaufland Timis Timisoara Kaufland Timisoara D. Bojinca
Kaufland Timis Timisoara Kaufland Timisoara Dumbravita
Kaufland Timis Timisoara Kaufland Timisoara Gh. Lazar
Kaufland Bucuresti Sector 3 Kaufland Vulcan
Mega Image Bucuresti Sector 2 MI  OBOR
Mega Image Bucuresti Sector 6 MI APUSULUI
Mega Image Bucuresti Sector 4 MI BRANCOVEANU
Mega Image Bucuresti Sector 3 MI BUCURESTI MALL
Mega Image Bucuresti Sector 3 MI CAMIL RESSU
Mega Image Bucuresti Sector 6 MI CRANGASI
Mega Image Bucuresti Sector 1 MI DOMENII
Mega Image Bucuresti Sector 6 MI DRUMUL TABEREI
Mega Image Bucuresti Sector 2 MI EMINESCU
Mega Image Bucuresti Sector 2 MI FERDINAND
Mega Image Bucuresti Sector 3 MI HALA TRAIAN
Mega Image Bucuresti Sector 1 MI IANCU DE HUNEDOARA
Mega Image Bucuresti Sector 1 MI ION MIHALACHE
Mega Image Bucuresti Sector 1 MI ION MINCU
Mega Image Bucuresti Sector 2 MI JOLIE VILLE -
Mega Image Bucuresti Sector 4 MI MARASESTI
Mega Image Bucuresti Sector 3 MI MIHAI BRAVU
Mega Image Bucuresti Sector 3 MI MUNCII
Mega Image Bucuresti Sector 4 MI OBREGIA
Mega Image Ilfov Otopeni MI OTOPENI- Ilfov
Mega Image Bucuresti Sector 4 MI PIATA VITAN
Mega Image Bucuresti Sector 1 MI POD BANEASA
Mega Image Bucuresti Sector 4 MI PROGRESULUI
Mega Image Bucuresti Sector 5 MI SEBASTIAN
Mega Image Bucuresti Sector 3 MI T.PALLADY
Mega Image Bucuresti Sector 4 MI TINERETULUI
Mega Image Bucuresti Sector 3 MI TITAN
Mega Image Bucuresti Sector 1 MI TITULESCU
Mega Image Bucuresti Sector 1 MI UNIRII
Mega Image Bucuresti Sector 6 MI VALEA OLTULUI
Real Bucuresti Sector 6 REAL COTROCENI
Real Timis Timisoara REAL TIMISOARA 3
Real Arad Arad REAL,- ARAD
Real Bacau Bacau REAL,- BACAU
Real Maramures Baia Mare REAL,- BAIA MARE
Real Brasov Brasov REAL,- BRASOV
Real Bucuresti Sector 4 REAL,- BUCURESTI BERCENI
Real Bucuresti Sector 3 REAL,- BUCURESTI PAN VITAN
Real Cluj Cluj-Napoca REAL,- CLUJ
Real Constanta Constanta REAL,- CONSTANTA SOUTH
Real Dolj Craiova REAL,- CRAIOVA
Real Hunedoara Deva REAL,- DEVA
Real Galati Galati REAL,- GALATI
Real Bucuresti Sector 3 REAL,- PALLADY
Real Arges Pitesti REAL,- PITESTI
Real Prahova Ploiesti REAL,- PLOIESTI
Real Satu Mare Satu Mare REAL,- SATU MARE
Real Sibiu Sibiu REAL,- SIBIU EAST
Real Suceava Suceava REAL,- SUCEAVA
Real Mures Targu Mures REAL,- TARGU MURES
Real Timis Timisoara REAL,- TIMISOARA
Real Timis Timisoara REAL,- TIMISOARA 2
Real Constanta Constanta REAL,-CONSTANTA 2