14 octombrie 2014

Printeaza pagina

Regulamentul oficial al campaniei promotionale “Vanatoarea de premii”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
 
Campania Promoţională “Vanatoarea de premii” (denumita in continuare „Promotie”) este organizata si desfasurata de catre SC Alexandrion Grup Romania SRL, cu sediul in Comuna Bucov, Sat Pleasa, Judet Prahova, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului, sub nr. J29/1028/2000, CIF RO 13575086, avand contul bancar nr. RO 19 BPOS 3000 3522 773R OL01 deschis la Banc Post Prahova, denumita in continuare „Organizatorul”.
 
Campania Promoţională se va derula sub prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu respectarea prevederilor legale.
 
SECŢIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI PROMOŢIONALE
 
Campania este organizata si se desfasoara in judetul Prahova. La această campanie promoţională pot participa toate locatiile de tip magazin, chiosc, supermarket, precum si alte unitati care comercializeaza bauturi alcoolice in regim comert cu amanuntul de pe intreg teritoriul Romaniei, denumite in continuare „locatii de tip Retail” si locatiile HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele) care comercializeaza bauturi alcoolice de pe intreg teritoriul Romaniei denumite „tip Horeca” care comercializeaza produsele Organizatorului si sunt vizitate cu caracter periodic de un reprezentant/distribuitor al Organizatorului.
                                  
SECŢIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOŢIONALE
 
Campania Promoţională se desfăşoară în perioada 20 octombrie 2014  –  31 decembrie 2014 (inclusiv).
Inscrierile in campanie se realizeaza exclusiv prin intermediul taloanelor primite de la reprezentantii Alexandrion Grup Romania  în perioada 20 octombrie  - 30 noiembrie 2014.
Ulterior inscrieri se pot suplimenta numarul de sanse prin trimiterea de sms-uri la numarul scurt 1718 (tarif normal valabil in retelele Orange / Vodafone / Telekom)  în perioada 20 octombrie  - 30 noiembrie 2014.
 
SECŢIUNEA 4. MĂRCILE ŞI PRODUSELE PARTICIPANTE
 
La aceasta Campanie Promoţională participă toate produsele comercializate de Organizator, orice litraj, in conditiile prezentului Regulament Oficial.
Pentru a se inscrie in promotie, locatiile Retail trebuie sa achizitioneze minim un pachet de produse:
-       o sticla Alexandrion 5* de 0.7 litri
-       o sticla Alexandrion 5* de 0.5 litri
-       o sticla Cava D’Oro de 0.5 litri
-       o sticla Kreskova de 0.5 litri
-       o sticla  Alexander Lemon 0.5 litri
-       o sticla  Alexander Vodka 0.5 litri
si sa aiba prezente pe intreaga perioada a campaniei minim 5 branduri ALEXANDRION GRUP ROMANIA  prezente la raft si sa acorde produselor ALEXANDRION GRUP ROMANIA un spatiu de minim 40% din spatial destinat bauturilor alcoolice cu concentratia mai mare de 25 grade. Sa recomande produsele ALEXANDRION GRUP ROMANIA.
Pentru a se inscrie in promotie, locatiile Horeca trebuie sa achizitioneze minim un pachet de produse:
- o sticla Alexandrion 5* de 2 litr
- o sticla Cava D’Oro de 2 litri
- o sticla Kreskova de 2 litri
- o sticla de Alexander Vodka de 1litri sau de Lemon 1litri
si sa aiba prezente pe intreaga perioada a campaniei minim 5 branduri ALEXANDRION GRUP ROMANIA prezente la raft si sa recomande produsele ALEXANDRION GRUP ROMANIA.
 
 
SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE
 
La aceasta Campanie Promotionala pot participa toate locatiile de tip magazin, chiosc, supermarket, precum si alte unitati care comercializeaza bauturi alcoolice in regim comert cu amanuntul de pe intreg teritoriul Romaniei, denumite in continuare locatii de tip Retail care comercializeaza produse ale Organizatorului si sunt vizitate periodic de un reprezentant/distribuitor al Organizatorului. De asemenea pot participa toate locatiile de tip HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele) care comercializeaza bauturi alcoolice de pe intreg teritoriul Romaniei.
Inscrierea in Campania Promotionala se va face exclusiv pe baza completarii talonului de concurs, prezentat de reprezentantul/distribuitorul Organizatorului.
Participantii isi pot suplimenta nr de sanse in campanie dupa inscrierea prin achizitia de produse Alexandrion Grup Romania in valoare de minim 100 lei (faraTVA) si trimiterea prin sms, a unui mesaj la 1718 (numar cu tarif normal) cu denumirea societatii  / nr. de factura / valoare (faraTVA).
La Campania Promoţională are dreptul să participe orice persoană fizică cu cetăţenie română, cu domiciliul în România, cu varsta mai mare de 18 ani, impliniti la data completarii talonului de concurs, care are calitatea asociat/actionar, in una dintre locatiile Retail si/sau Horeca participante, cu respectarea conditiilor prevazute de sectiunea 6.
Pentru fiecare locatie de tip Retail si/sau Horeca participanta la Promotie, au dreptul sa participe la tragerile la sorti oricare dintre asociati/actionari, insa nu mai mult de un asociat/actionar pentru fiecare locatie de tip Retail si/sau Horeca, dupa cum au fost completate informatiile in talonul de participare.
Nu au dreptul să participe la aceasta campanie promotionala angajaţii Organizatorului, ai SC Mediapost Hit Mail SA si ai celorlalte companii implicate in organizarea promotiei, precum şi soţii şi rudele de gradul întâi ai acestora.
Nerespectarea conditiilor de participare si/sau a mecanismului prezentei campanii promotionale intr-una dintre cele 10 saptamani de promotie, atrage dupa sine excluderea locatiei de tip Retail si/sau Horeca in cauza din Promotie pentru extragerea din saptamana respectiva.  

Participantii care sunt exclusi din cadrul Promotiei, cumulat, mai mult de trei saptamani isi pierd dreptul de a participa la tragerea finala la sorti, pentru marile premii, organizata la sfarsitul campaniei.
 
 
SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE
 
Campania promoţională se adresează persoanelor fizice care îndeplinesc condiţiile menţionate în cadrul Secţiunii 2, 4 şi Secţiunii 5.
 
Pentru a participa la această promoţie, persoana interesată, care are calitatea de actionar/ asociat intr-o locatie de tip Retail si/sau Horeca trebuie ca, in perioada promotiei, sa asigure sa aiba prezente pe intreaga perioada a campaniei minim 5 branduri ALEXANDRION GRUP ROMANIA prezente la raft si sa acorde produselor ALEXANDRION GRUP ROMANIA un spatiu de minim 40% din spatial destinat bauturilor alcoolice cu concentratia mai mare de 25 grade. Sa recomande produsele ALEXANDRION GRUP ROMANIA, conform indicatiilor de la sectiunea 4.
 
Suplimentarea numarului de sanse la tragerea la sorti din campania promotionala prin expedierea unui SMS la 1718:
a. sa completeze talonul de inscriere;
b. sa cumpare produs participante la promotie in valoare de minim 100 ron (fara tva);
c. sa trimita intre 20 octombrie si 30 noiembrie 2014 un SMS la numarul 1718 (tarif normal valabil in retelele Orange / Vodafone / Telekom) care sa contina denumirea societatii / numarul de factura si valoarea facturii (fara tva).
(2) Participantul va primi un SMS de raspuns cu unul din urmatoarele mesaje:
Daca este expediat un mesaj corect:
Felicitari! Te-ai inscris cu o extra sansa la campania Vanatoarea de premii!
Daca este expediat un mesaj corect:
Mesajul trimis este gresit.  Tasteaza cu mai multa atentie. Pentru detalii suna la infoline: 021.207.00.60 (tarif normal).
Daca un Participant introduce consecutiv 10 mesaje gresite, accesul la promotie ii va fi blocat:
Numarul tau de telefon a fost blocat. Contacteaza-ne la infoline 021.207.00.60 (tarif normal) pentru a afla cum il poti debloca.
Daca un mesaj este primit de mai multe ori:
Acest numar de factura a fost deja folosit. Pentru detalii suna la infoline: 021.207.00.60 (tarif normal).
Daca un Participant trimite un mesaj dupa terminarea promotiei:
Inscrierea in promotie s-a incheiat pe data de 30.11.2014.
Daca un participant incearca sa introduca prin SMS cel al 11-lea numarde factura intr-o singura zi calendaristica:
Ai introdus deja numarul maxim de facturi admise pe zi (10). Pentru detalii suna la infoline: 021.207.00.60 (tarif normal).

In fiecare saptamana de campanie, locatiile participante vor fi vizitate de un agent de distributie/ reprezentant Alexandrion care va verifica distributia pe raft a produselor si respectarea conditiilor de participare din prezentul regulament. 

In fiecare saptamana, in perioada 1-31 decembrie 2014 se va selecta prin tragere la sorti cate 7 castigatori ai unui premiu (in tichete valorice) de 500 de ron dupa cum urmeaza:
 1. in data de 08.12.2014 vor intra in tragere la sorti  taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -30.11.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 7 castigatori impreuna cu 14 rezerve.
 2. in data de 15.12.2014 vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -30.11.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 7 castigatori impreuna cu 14 rezerve.
 3. in data de 22.12.2014 vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -30.11.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 7 castigatori impreuna cu 14 rezerve.
 4. in data de 29.12.2014 vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -30.11.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 10 castigatori impreuna cu 20 rezerve.  

Daca nici locatiile desemnate castigatoare prin extragerile de rezerva nu respecta conditiile impuse prin Regulament, premiile se reporteaza pentru extragerea urmatoare.
 
Dupa fiecare tragere toti participantii inscrisi pana la acel moment vor primi un SMS de informare continand numele societatiilor castigatoare.
 
In 07.01.2015 va fi organizata o tragere la sorti, in cadrul careia va fi desemnat un castigator al unui premiu constand in tichete valorice de 5000 de ron impreuna cu 2 rezerve. Vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada 20.10-30.11.2014.

La tragerile la sorti pentru campania promotionala participa toate locatiile, respectiv toti participantii care respecta conditiile prezentului Regulament Oficial.

Dupa fiecare extragere, un reprezentant al Organizatorului va verifica daca locatia desemnata castigatoare respecta conditiile impuse in Regulament, urmand sa primeasca premiile aferente, fara a se mai verifica locatiile desemnate castigatoare prin extragerile de rezerva. Daca prima locatie desemnata castigatoare nu respecta conditiile Regulamentului, atunci se va efectua verificarea primei extrageri de rezerva. Daca aceasta respecta conditiile impuse in Regulament, atunci va fi desemnata castigatoare si va primi premiile aferente, fara a se verifica si a doua extragere de rezerva. Daca nu respecta conditiile Regulamentului, atunci se va proceda la verificarea celei de-a doua extrageri de rezerva. Daca aceasta din urma respecta conditiile impuse in Regulament, atunci va fi desemnata castigatoare si va primi premiile aferente. Daca nici locatia desemnata castigatoare prin cea de-a doua extragere de rezerva nu respecta conditiile Regulamentului, premiile se reporteaza pentru extragerea viitoare.

Daca nici in urma verificarilor corespunzatoare acestor extrageri suplimentare nu poate fi desemnat un castigator, ca urmare a neindeplinirii conditiilor de participare, premiiile vor fi retinute de catre Organizator. 
 
 
SECŢIUNEA 7. PREMIILE CAMPANIEI
 
In urma tragerilor la sorti se vor acorda urmatoarele premii:
 
·         31 de premii constand in tichete valorice in cuantum de 500 RON (cu TVA) actionarului/asociatului care a participat din partea locatiei Retail sau Horeca castigatoare;
·         1 premiu constand in tichete valorice in cuantum de 5000 RON (cu TVA)  actionarului/asociatului care a participat din partea locatiei Retail sau Horeca castigatoare.
 
Premiile oferite in cadrul campaniei  vor fi  desemnate prin tragere la sorti din baza de date in care sunt inregistrate datele tuturor participantilor la Promotie, din judetul Prahova cu respectarea conditiilor de participare la aceasta tragere la sorti (in mod special, dar nelimitativ, prevederile sectiunii 5 a prezentului Regulament Oficial).
 
 
Premiile vor fi livrate castigatorilor prin intermediul unui reprezentant al Organizatorului in termen de maxim 45 zile lucratoare de la data validarii. Premiile in obiecte nu pot fii inlocuite cu contravaloarea acestora in bani sau cu un alt bun sau serviciu si nu pot fi acordate unei alte persoane decat cea care figureaza inscrisa pe talonul de concurs.

Numele castigatorilor precum si regulamentul prezentei promotii vor fi afisate pe site-ul www.alexandrion.ro
 
SECTIUNEA 8. CONDITII DE VALIDARE ALE CASTIGURILOR
 
Participantii la aceasta Promotie trebuie sa întrunească condiţiile de la Secţiunea 3 si Secţiunea 5.
Dupa extragerea finala un reprezentant al Organizatorului va verifica daca locatia desemnata castigatoare respecta conditiile impuse in Regulament, urmand sa primeasca premiile aferente, fara a se mai verifica locatiile desemnate castigatoare prin extragerile de rezerva. Daca prima locatie desemnata castigatoare nu respecta conditiile Regulamentului, atunci se va efectua verificarea primei extrageri de rezerva. Daca aceasta respecta conditiile impuse in Regulament, atunci va fi desemnata castigatoare si va primi premiile aferente, fara a se verifica si a doua extragere de rezerva. Daca nu respecta conditiile Regulamentului, atunci se va proceda la verificarea celei de-a doua extrageri de rezerva. Daca aceasta din urma respecta conditiile impuse in Regulament, atunci va fi desemnata castigatoare si va primi premiile aferente. Daca nici locatia desemnata castigatoare prin cea de-a doua extragere de rezerva nu respecta conditiile Regulamentului, premiile se reporteaza pentru extragerea viitoare.
 
Daca nici in urma verificarilor corespunzatoare acestor extrageri suplimentare nu poate fi desemnat un castigator, ca urmare a neindeplinirii conditiilor de participare, premiiile vor fi retinute de catre Organizator.

HB 
 
 
SECTIUNEA 10. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
 
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.
 
 
SECTIUNEA 11. LITIGII SI LEGEA APLICABILA
 
Legea aplicabila este legea romana.
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Campania Promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
 
SECTIUNEA 12. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE
 
Campania Promotionala va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, sens in care acesta isi asuma obligatia de a anunta participantii.
 
SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
 
Regulamentul de participare la prezenta Campanie Promoţională este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant. Pentru obţinerea unei copii a Regulamentului, solicitarea poate fi trimisa in scris la adresa SC Alexandrion Grup Romania SRL, cu sediul in Comuna Bucov, Sat Pleasa, Judet Prahova sau pe site-ul www.alexandrion.ro. De asemenea informatii despre promotii si regulamentul promotiei pot fi obtinute de la infoline: 021.207.00.60 (numar cu tarif normal, luni-vineri, 09.00-18.00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau prin email la adresa office@alexandrion.ro.
 
Prin participarea la Promotie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile prezentului Regulament.
 
SECTIUNEA 14. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin înscrierea la Promotie, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
                                                                                                                                                            Organizatorul se obligă să prelucreze datele cu caracter personal ale Participanţilor la prezenta Campanie Promoţională doar în scopul bunei desfasurari a prezentei Campanii Promoţionale şi în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, completata si modificata.
                                                                                                                                                            Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi:
a)      dreptul la informare (art.12) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la identitatea operatorului, a scopului in care se face prelucrarea datelor, precum si orice alte informatii suplimentare impuse de lege
b)      dreptul de acces la date (art.13) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator
c)      dreptul de interventie asupra datelor (art.14) - potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conform legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) si lit. b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat
d)      dreptul de opozitie (art. 15) – potrivit caruia persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare
e)      dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum si competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau alte asemenea aspecte b) reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la lit a)
f)       dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – potrivit caruia persoana vizata se poate adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea 677/2001, fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere.
                                                                                                                                                            La cererea oricarui Participant, Organizatorul va asigura acestuia exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii la campanie vor trimite Organizatorului pe adresa Sc Alexandrion Grup SRL Comuna Bucov, Sat Pleasa, Judet Prahova, in atentia „Departamentului Marketing”, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
 
SECTIUNEA 15. FORTA MAJORA
 
In sensul prezentului Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment imprevizibil, inevitabil si mai presus de controlul Partilor, care a survenit dupa publicarea prezentului Regulament si care a impiedicat ori a intarziat indeplinirea in totalitate sau in parte a prevederilor stipulate in acesta. In cazul in care circumstantele de Forta Majora se extind pe o perioada mai mare de 6 (sase) luni consecutive, Organizatorul este exonerat de toate obligatiile asumate prin prezentul Regulament.


ACT ADITIONAL

REGULAMENTUL PROMOTIEI
 
“Vanatoarea de premii”
organizata de S.C. Alexandrion Grup Romania S.R.L.
(perioada: 20 octombrie 2014  –  31 decembrie 2014)
 
 
Regulamentul promotiei SC Alexandrion Grup Romania SRL,  “Vanatoarea de premii” se modifica dupa cum urmeaza:
 
SECŢIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOŢIONALE
 
Campania Promoţională se desfăşoară în perioada 20 octombrie 2014  –  31 decembrie 2014 (inclusiv).
Inscrierile in campanie se realizeaza exclusiv prin intermediul taloanelor primite de la reprezentantii Alexandrion Grup Romania  în perioada 20 octombrie  - 30 noiembrie 2014.
Ulterior inscrieri se pot suplimenta numarul de sanse prin trimiterea de sms-uri la numarul scurt 1718 (tarif normal valabil in retelele Orange / Vodafone / Telekom)  în perioada 20 octombrie  - 30 noiembrie 2014.
 
Se modifica astfel:
 
Campania Promoţională se desfăşoară în perioada 20 octombrie 2014  –  31 decembrie 2014 (inclusiv).
Inscrierile in campanie se realizeaza exclusiv prin intermediul taloanelor primite de la reprezentantii Alexandrion Grup Romania  în perioada 20 octombrie  - 31 decembrie 2014.
Ulterior inscrieri se pot suplimenta numarul de sanse prin trimiterea de sms-uri la numarul scurt 1718 (tarif normal valabil in retelele Orange / Vodafone / Telekom)  în perioada 20 octombrie  - 31 decembrie 2014.
 
 
SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE
 
Campania promoţională se adresează persoanelor fizice care îndeplinesc condiţiile menţionate în cadrul Secţiunii 2, 4 şi Secţiunii 5.
 
Pentru a participa la această promoţie, persoana interesată, care are calitatea de actionar/ asociat intr-o locatie de tip Retail si/sau Horeca trebuie ca, in perioada promotiei, sa asigure sa aiba prezente pe intreaga perioada a campaniei minim 5 branduri ALEXANDRION GRUP ROMANIA prezente la raft si sa acorde produselor ALEXANDRION GRUP ROMANIA un spatiu de minim 40% din spatial destinat bauturilor alcoolice cu concentratia mai mare de 25 grade. Sa recomande produsele ALEXANDRION GRUP ROMANIA, conform indicatiilor de la sectiunea 4.
 
Suplimentarea numarului de sanse la tragerea la sorti din campania promotionala prin expedierea unui SMS la 1718:
a. sa completeze talonul de inscriere
b. sa cumpare produs participante la promotie in valoare de minim 100 ron (fara tva);
c. sa trimita intre 20 octombrie si 30 noimebrie 2014 un SMS la numarul 1718 (tarif normal valabil in retelele Orange / Vodafone / Telekom) care sa contina denumirea societatii / numarul de factura si valoarea facturii (fara tva).
(2) Participantul va primi un SMS de raspuns cu unul din urmatoarele mesaje:
Daca este expediat un mesaj corect:
Felicitari! Te-ai inscris cu o extra sansa la campania Vanatoarea de premii!
Daca este expediat un mesaj corect:
Mesajul trimis este gresit.  Tasteaza cu mai multa atentie. Pentru detalii suna la infoline: 021.207.00.60 (tarif normal).
Daca un Participant introduce consecutiv 10 mesaje gresite, accesul la promotie ii va fi blocat:
Numarul tau de telefon a fost blocat. Contacteaza-ne la infoline 021.207.00.60 (tarif normal) pentru a afla cum il poti debloca.
Daca un mesaj este primit de mai multe ori:
Acest numar de factura a fost deja folosit. Pentru detalii suna la infoline: 021.207.00.60 (tarif normal).
Daca un Participant trimite un mesaj dupa terminarea promotiei:
Inscrierea in promotie s-a incheiat pe data de 30.11.2014.
Daca un participant incearca sa introduca prin SMS cel al 11-lea numarde factura intr-o singura zi calendaristica:
Ai introdus deja numarul maxim de facturi admise pe zi (10). Pentru detalii suna la infoline: 021.207.00.60 (tarif normal).
 

In fiecare saptamana de campanie, locatiile participante vor fi vizitate de un agent de distributie/ reprezentant Alexandrion care va verifica distributia pe raft a produselor si respectarea conditiilor de participare din prezentul regulament. 

 

In fiecare saptamana, in perioada 1-31 decembrie 2014 se va selecta prin tragere la sorti cate 7 castigatori ai unui premiu (in tichete valorice) de 500 de ron dupa cum urmeaza:

 1. in data de 08.12.2014 vor intra in tragere la sorti  taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -30.11.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 7 castigatori impreuna cu 14 rezerve.

 2. in data de 15.12.2014 vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -30.11.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 7 castigatori impreuna cu 14 rezerve.

 3. in data de 22.12.2014 vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -30.11.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 7 castigatori impreuna cu 14 rezerve.

 4. in data de 29.12.2014 vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -30.11.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 10 castigatori impreuna cu 20 rezerve. 

 

 

Daca nici locatiile desemnate castigatoare prin extragerile de rezerva nu respecta conditiile impuse prin Regulament, premiile se reporteaza pentru extragerea urmatoare.
 
Dupa fiecare tragere toti participantii inscrisi pana la acel moment vor primi un SMS de informare continand numele societatiilor castigatoare.
 
In 07.01.2015 va fi organizata o tragere la sorti, in cadrul careia va fi desemnat un castigator al unui premiu constand in tichete valorice de 5000 de ron impreuna cu 2 rezerve. Vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada 20.10-30.11.2014.
 

La tragerile la sorti pentru campania promotionala participa toate locatiile, respectiv toti participantii care respecta conditiile prezentului Regulament Oficial.

 
 
Se modifica astfel:
 
 
Campania promoţională se adresează persoanelor fizice care îndeplinesc condiţiile menţionate în cadrul Secţiunii 2, 4 şi Secţiunii 5.
 
Pentru a participa la această promoţie, persoana interesată, care are calitatea de actionar/ asociat intr-o locatie de tip Retail si/sau Horeca trebuie ca, in perioada promotiei, sa asigure sa aiba prezente pe intreaga perioada a campaniei minim 5 branduri ALEXANDRION GRUP ROMANIA prezente la raft si sa acorde produselor ALEXANDRION GRUP ROMANIA un spatiu de minim 40% din spatial destinat bauturilor alcoolice cu concentratia mai mare de 25 grade. Sa recomande produsele ALEXANDRION GRUP ROMANIA, conform indicatiilor de la sectiunea 4.
 
Suplimentarea numarului de sanse la tragerea la sorti din campania promotionala prin expedierea unui SMS la 1718:
a. sa completeze talonul de inscriere
b. sa cumpare produs participante la promotie in valoare de minim 100 ron (fara tva);
c. sa trimita intre 20 octombrie si 31 decembrie 2014 un SMS la numarul 1718 (tarif normal valabil in retelele Orange / Vodafone / Telekom) care sa contina denumirea societatii / numarul de factura si valoarea facturii (fara tva).
(2) Participantul va primi un SMS de raspuns cu unul din urmatoarele mesaje:
Daca este expediat un mesaj corect:
Felicitari! Te-ai inscris cu o extra sansa la campania Vanatoarea de premii!
Daca este expediat un mesaj corect:
Mesajul trimis este gresit.  Tasteaza cu mai multa atentie. Pentru detalii suna la infoline: 021.207.00.60 (tarif normal).
Daca un Participant introduce consecutiv 10 mesaje gresite, accesul la promotie ii va fi blocat:
Numarul tau de telefon a fost blocat. Contacteaza-ne la infoline 021.207.00.60 (tarif normal) pentru a afla cum il poti debloca.
Daca un mesaj este primit de mai multe ori:
Acest numar de factura a fost deja folosit. Pentru detalii suna la infoline: 021.207.00.60 (tarif normal).
Daca un Participant trimite un mesaj dupa terminarea promotiei:
Inscrierea in promotie s-a incheiat pe data de 31.12.2014.
Daca un participant incearca sa introduca prin SMS cel al 11-lea numarde factura intr-o singura zi calendaristica:
Ai introdus deja numarul maxim de facturi admise pe zi (10). Pentru detalii suna la infoline: 021.207.00.60 (tarif normal).
 

In fiecare saptamana de campanie, locatiile participante vor fi vizitate de un agent de distributie/ reprezentant Alexandrion care va verifica distributia pe raft a produselor si respectarea conditiilor de participare din prezentul regulament. 

 

Castigatorii se vor selecta prin tragere la sorti (tichete valorice) de 500 de ron dupa cum urmeaza:

 1. in data de 08.12.2014 vor intra in tragere la sorti  taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -30.11.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 7 castigatori impreuna cu 14 rezerve.

 2. in data de 15.12.2014 vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -14.12.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 7 castigatori impreuna cu 14 rezerve.

 3. in data de 22.12.2014 vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -21.12.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 7 castigatori impreuna cu 14 rezerve.

 4. in data de 07.01.2015 vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada  20.10 -31.12.2014. In cadul tragerii la sorti se vor desemna 10 castigatori impreuna cu 20 rezerve. 

 

 

Daca nici locatiile desemnate castigatoare prin extragerile de rezerva nu respecta conditiile impuse prin Regulament, premiile se reporteaza pentru extragerea urmatoare.
 
Dupa fiecare tragere toti participantii inscrisi pana la acel moment vor primi un SMS de informare continand numele societatiilor castigatoare.
 
In 07.01.2015 va fi organizata o tragere la sorti, in cadrul careia va fi desemnat un castigator al unui premiu constand in tichete valorice de 5000 de ron impreuna cu 2 rezerve. Vor intra in tragere la sorti taloanele inregistrate si inscrierile prin sms din perioada 20.10-31.12.2014.
 

La tragerile la sorti pentru campania promotionala participa toate locatiile, respectiv toti participantii care respecta conditiile prezentului Regulament Oficial.

 
 
Restul prevederilor regulamentului (legalizat cu numarul 1813 de catre Notar Public Nica Oana la data de 10.10.2014) raman neschimbate.