22 octombrie 2015

Printeaza pagina

Alexandrion Grup Romania devine partener oficial al clubului Universitatea Craiova

Alexandrion Grup România, liderul pieţei producătorilor locali de băuturi spirtoase, devine partener oficial al Universității Craiova, una dintre echipele emblematice ale fotbalului românesc. Acesta este primul parteneriat sportiv pe care Alexandrion Grup România îl derulează în zona Olteniei, zonă de importanță strategică pentru companie.
 
“Suntem un susținător înfocat al fenomenului sportiv. Prin Alexandrion Grup România și Fundația Alexandrion suntem aproape de două echipe de handbal – U Alexandrion Cluj și CSA Steaua Alexandrion București, dar și de echipa de fotbal FC Petrolul Ploiești. Ne bucurăm că, din această toamnă, lansăm și parteneriatul cu Universitatea Craiova, o echipă care a oferit de-a lungul timpului momente de neuitat pentru iubitorii de fotbal din România”, a declarat Dl. Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup România.
 
Astfel, până la finalul sezonului fotbalistic 2015-2016 din Liga 1, jucătorii din Bănie vor beneficia de sprijinul Alexandrion Grup România.
 
“Ne bucurăm să avem alături de noi un nou partener solid și de încredere pentru Știința Craiova. Astăzi, mai mult decât oricând, este nevoie de sprijin și susținere pentru a putea face performanță și pentru a aduce rezultatele pe care ni le dorim și pe care le așteaptă suporterii noștri de la noi”, a completat Dl. Felix Grigore,   manager general al clubului Universitatea Craiova.
 
Înființată în anul 1948, Universitatea Craiova a scris istorie în fotbalul românesc. Palmaresul său include patru titluri de campioană a României, șase victorii în Cupa României și cinci titluri de vicecampioană a României. În momentul de față, clubul este condus de Felix Grigore, echipa este antrenată de Emil Săndoi, iar căpitanul echipei este Cristian Bălgrădean.