17 decembrie 2015

Printeaza pagina

Alexandrion Grup Romania devine partener oficial al clubului CSMS Iasi

Alexandrion Grup România, liderul pieţei producătorilor locali de băuturi spirtoase, devine partener oficial al CSMS Iasi, una dintre echipele importante ale fotbalului românesc. Acesta este primul parteneriat sportiv pe care Alexandrion Grup România îl derulează în zona Moldovei, zonă de importanță strategică pentru companie.
 
“Suntem un susținător înfocat al fenomenului sportiv. Prin Alexandrion Grup România și Fundația Alexandrion suntem aproape de două echipe de handbal – U Alexandrion Cluj și CSA Steaua București, dar și de echipele de fotbal FC Petrolul Ploiești si Universitatea Craiova. Ne bucurăm că, din această iarna, lansăm și parteneriatul cu CSMS Iasi, o echipă importanta pentru iubitorii de fotbal din România”, a declarat Dl. Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup România.
 
Astfel, până la finalul sezonului fotbalistic 2015-2016 din Liga 1, jucătorii echipei CSMS Iasi  vor beneficia de sprijinul Alexandrion Grup România.
 
“Ne bucurăm să avem alături de noi un nou partener solid și de încredere pentru CSMS Iasi. Astăzi, mai mult decât oricând, este nevoie de sprijin și susținere pentru a putea face performanță și pentru a aduce rezultatele pe care ni le dorim și pe care le așteaptă suporterii noștri de la noi”, a completat Dl. Florin Prunea,  presedinte executiv- CSMS Iasi.
 
Clubul ce reprezinta Iasiul a fost fondat pe 27 aprilie 1945, si este una din echipele importante ce activeaza in Liga I. În momentul de față, clubul este condus de Florin Prunea, echipa este antrenată de Nicolo Napoli, iar căpitanul echipei este Ionut Voicu.
 
Alexandrion Grup România este cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, cu două unități de producție active – la Bucov, în județul Prahova, acolo unde se află Distileriile Alexandrion și la Rădăuți, în județul Suceava, acolo unde se află fabrica Saber. În cei peste 20 ani de activitate, compania a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, fiind vândute peste 230 de milioane de sticle de băutură.