26 mai 2016

Printeaza pagina

Alexandrion Grup devine partener oficial al Federatiei Romane de Rugby.

Federatia Romana de Rugby serbeaza impreuna cu Alexandrion Grup sportul cu balonul oval. Din seria evenimentelor special concepute de Alexandrion Grup pentru onorarea diverselor discipline sportive  a facut parte si seara de joi, 26 mai 2016, unde au fost prezenti fosti jucatori si tehnicieni, reprezentanti ai companiilor si institutiilor care sustin acest sport, arbitri si suporteri infocati.

„Ne bucura astfel de initiative ale mediului de afaceri, ele sunt in primul rand dovada faptului ca sportul, rugbyul in cazul nostru, este apreciat din prisma impactului sau social, al rolului esential in dezvoltarea armonioasa a individului. Asteptam cu nerabdare sa sarbatorim debutul acestui parteneriat pe care ni-l dorim de durata intre prieteni, mereu impreuna pentru sportul care ne-a cucerit si pe care l-am imbratisat pentru totdeauna ca stil de viata si stare de spirit.„ a declarat Haralambie Dumitras, presedintele FRR.

Seara dedicata balonului oval marcheaza si inceputul unui parteneriat intre cele doua institutii, prin care Alexandrion Grup sustine activitatea rugbystica romaneasca, promovand valorile specifice acestei discipline – solidaritatea, integritatea si fair-play-ul.

„Suntem un sustinator infocat al fenomenului sportiv. Prin Alexandrion Grup Romania si Fundatia Alexandrion suntem aproape de doua echipe de handbal – U Alexandrion Cluj si CSA Steaua Alexandrion Bucuresti, dar si de patru echipe de fotbal: FC Petrolul Ploiești, CS Universitatea Craiova, CSMS Iasi si Dinamo Bucuresti. Ne bucuram ca, din aceasta vara, lansam si parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby, un sport care de-a lungul timpului  a oferit momente de neuitat iubitorilor sai din Romania”, a declarat Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup România