01 iulie 2016

Printeaza pagina

Alexandrion Grup Romania a devenit partener oficial al Federatiei Romane de Box

FR de Box a serbat împreună cu Alexandrion Grup Romania 90 de ani de la înfiinţarea federației și semnarea parteneriatului dintre cele două instituții. Din seria evenimentelor special concepute de Alexandrion Grup pentru onorarea diverselor discipline sportive a făcut parte și prezentarea aseară a actualilor și foștilor jucători și tehnicieni, reprezentanți ai companiilor și instituțiilor care susțin "nobila artă", arbitrii și suporteri înfocați, personalități din lumea sportului. Întâlnirea dedicată boxului a marcat și începutul unui parteneriat între cele două instituții, prin care Alexandrion Grup România  susține activitatea pugilistică românească, promovând valorile specifice acestei discipline sportive.
 
„Este o onoare pentru noi să semnăm acest parteneriat cu Alexandrion Grup România, pentru că şi ei ca şi noi ne adresăm aceloraşi oameni: celor puternici şi hotărâţi. Probabil că nu întâmplător am ajuns împreună la acest ceas aniversar, pentru că în anul în care Alexandrion Grup s-a lansat în România, FR Box aducea un titlu mondial pentru Română, prin Dorel Simion, la CM 1994, de la Istanbul. Şi faptul că parteneriatul acesta se semnează astăzi poate avea o semnificaţie aparte, 30 iunie fiind ziua de naştere a unuia dintre cei mai valoroşi boxeri ai lumii, Mike Tayson. Deşi, dacă personal aş fi ţinut cont de o asemenea asociere, am fi ţinut evenimentul de 26 noiembrie, ziua de naştere a marelui Francisc Vastag, sau 2 aprilie, să-l sărbătorim cum se cuvine şi pe „fenomenalul” Alec Năstac”, a declarat Vasile Câtea, președintele FR de Box.
 
„Suntem un susținător înfocat al fenomenului sportiv. Prin Alexandrion Grup România și Fundația Alexandrion suntem aproape de sport. Ne bucurăm că, din această vară, lansăm și parteneriatul cu Federația Română de Box, un sport care de-a lungul timpului  a oferit momente de neuitat iubitorilor săi și de care ne leagă valori commune, precum pasiune, mândrie și excelenţă. Alexandrion Grup continuă maratonul susţinerii mișcării sportive!”, a declarat Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup România.