10 noiembrie 2016

Printeaza pagina

Alexandrion Grup duce mai departe traditia fotbalului ploiestean

Alexandrion Grup continuă parteneriatul cu gruparea Petrolul Ploieşti, care este una dintre echipele cu cea mai mare medie de spectatori pe teren propriu.

“Petrolul Ploieşti este un nume de legendă al fotbalului românesc. Noi susținem fotbalul ploieștean tot timpul, așa că vom continua parteneriatul. Și împreună vom duce mai departe tradiția fotbalului ploieștean. Este foarte important pentru noi parteneriatul cu această echipă pentru că după cum bine cunoașteți  Prahova este și casa noastră. Am promis că vom continua și iată-ne aici”, a declarat Răzvan Vasile, director comercial la Alexandrion Grup România.

Petrolul Ploieşti rămâne în rândul grupărilor sprijinite de Alexandrion Grup în fotbal de-a lungul timpului, alături de ASU Politehnica Timișoara, Unirea Urziceni, Steaua București, Concordia Chiajna, CSM Iași, CS Universitatea Craiova și Dinamo București.

“Suntem onorați că  avem în continuare alături în acest proiect un susținător de talia Alexandrion Grup. Dorim să aducem cât mai mulți spectatori în tribune”, a declarat Cristian Vlad, preşedinte AS Petrolul 52 Ploieşti.

‘’Am fost și suntem aături, dar cel mai important lucru este că am susținut Petrolul în momentele grele, în momentele de cumpănă. La sfârșitul campionatului trecut, atunci când exista riscul să nu mai poată duce competiția la final sau acum la un nou început de drum. Am promis că îndată ce va apărea un proiect coerent îl vom susține și mă bucur să fim aici la acest nou început” a declarat Valentin Popescu, director marketing sportiv la Alexandrion Grup România

La eveniment au fost prezenți oficiali ai Alexandrion Grup, Mircea Dridea, preşedinte de onoare al AS Petrolul 52 Ploieşti, foste legende ale fotbalului ploieştean şi alţi invitaţi de onoare.