30 mai 2011

Printeaza pagina

Dan Girtofan sustinut de Alexandrion Grup Romania castiga cel de-al doilea podium in 2011, obtinand locul al 3-lea la Raliul Clujului

Dan Girtofan: "Un rezultat meritat"


Bucureşti – 30 mai 2011, Dan Girtofan, Dublul Campion National, susţinut de Alexandrion Grup Romania a obţinut locul al treilea la Raliul din Cluj, cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop al României. "A fost un raliu foarte bun pentru noi, a fost o luptă grea, dar, una peste alta, rezultatul este unul meritat față de munca depusă. Am stat în contact cu liderul tot timpul. Am avut chiar puține secunde în spate înainte de ultima probă specială, dar din cauza unui banal aerisitor de la un etrier de pe spate care s-a slăbit pe ultimii kilometrii pe penultima probă, am abordat ultima specială cu puțină teamă de a nu rămâne fără frâne, mai ales că era și o porțiune de coborâre și de aici au rezultat cele 12-14 secunde care au făcut diferența în clasamentul final. Ritmul a fost bun, Bogdan și Vali au fost foarte rapizi, a fost o luptă foarte frumoasă și pot să spun că suntem mulțumiți de punctele obținute. Vreau să le mulțumesc celor de la Alexandrion pentru susținerea lor și vrem să spargem gheața și la următoarele raliuri să obținem și o victorie pe care o așteptăm de mult timp", a declarat Giri


Raliul din Cluj s-a desfăşurat în perioada 27-28 mai 2011. Campionatul de Raliuri al României a început în 8 aprilie, prima etapă desfăşurându-se la Braşov. La întrecerea precedentă din Târgu Mureş, pilotul Dan Gîrtofan a ocupat poziţia a patra.


"Încă o dată, mă bucur să-i felicit pe Giri şi Miţă precum şi întreaga lor echipa!
Aşa cum s-a văzut de pe probe, raliul a fost spectaculos şi imprevizibil. Cei 4 actori angajaţi în lupta pentru victorie au dat o luptă crâncenă pentru podium. Aşa cum ne-au obişnuit, băieţii noştri au trecut cu bine probele dificile clasându-se din nou pe podium."
a declarat Gyuri Eperjessy, Director Comercial al Alexandrion Grup România.


Campionatul are 9 etape desfăşurate în toată ţara. Următoarea etapă se va desfăşura la Piteşti, în perioada 17-18 iunie. Dan Gîrtofan a obţinut până în prezent un punctaj de 36 de puncte, menţinându-şi poziţia a 3-a în clasamentul general.


Despre Alexandrion Grup România SRL


Alexandrion Grup, compania românească cu distribuţie internaţională este cel mai mare producător de băuturi alcoolice din România. Printre produsele companiei se numără: Alexandrion, Brâncoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler, Grant’s, Glenfiddich, Balvenie, Tullamore Dew şi alte 20 de mărci.


Pentru mai multe informatii
Ana Maria Guidea
PR&Media Relations Officer

Tel: +4021 405 11 23
Fax: +4021 405 11 99
Mobile: +40 720 070 892
E-mail: anamaria.guidea@alexandrion.ro