03 aprilie 2013

Printeaza pagina

Daruri pentru noul TSAR - noua campanie Alexander Vodka

Alexander Vodka deruleaza in perioada 5 aprilie – 4 mai campania in-store „Daruri pentru noul TSAR” prin care consumatorii pot castiga peste 5.000 de premii la achizitionarea unei sticle de Alexander Vodka.

Campania se deruleaza la nivel national in principalele lanturi de hypermarket, iar cumparatorii pot castiga instant si garantat „Daruri pentru noul TSAR”: miniaturi Alexander Vodka, icre de Manciuria pentru „perfect serve” alaturi de Alexander Vodka si halate de casa premium din satin.

Produsa dupa o reteta traditionala ruseasca din 1895, Alexander Vodka este obtinuta doar din alcool provenit din cele mai bune boabe de grau. Distilata de 5 ori prin diferite coloane de distilare si filtrata tot de atatea ori, Alexander Vodka este gustoasa, usor de baut si perfecta pentru cocktail.

Datorita retetei sale si gustului deosebit, Alexander Vodka ocupa locul 3 in piata din Romania si se adreseaza consumatorului clasic care o bea ‘dry’ si tinerilor, ca ingredient nelipsit al petrecerilor, in mix-uri.