12 aprilie 2013

Printeaza pagina

Flacara Olimpica a ajuns la Alexandrion Grup Romania

Bucuresti, 9 februarie 2013.

Deschiderea oficiala a Festivalului Olimpic al Tineretului European – Brasov 2013  a fost precedata de evenimentul de aducere a “Flacarii Olimpice”. In calitate de gazda a acestui eveniment sportiv, Romania a primit pentru prima data in istorie Flacara Olimpica, moment care a facut cinste tarii noastre la nivel international.
La sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), inca de la primele ore ale diminetii, toti cei prezenti asteptau un moment unic: Flacara Olimpica a FOTE Brasov – 2013 urma sa-si inceapa periplul pe cateva dintre principalele artere ale Capitalei.

Nawaf Salameh, Presedinte & CEO Alexandrion Grup Romania a fost unul dintre purtatorii acestei Torte Olimpice intr-un traseu de 3 ore, prin intreaga Capitala, alaturi de o delegatie oficiala a Romaniei, campioni romani dar si iubitori ai sportului romanesc.
Stafeta a plecat din Bulevardul Kiseleff, prin fata Palatului Victoria si si-a continuat traseul pe Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul B.P. Hasdeu, Splaiul Independentei, indreptandu-se catre Palatul Cotroceni. Dupa o oprire la Presedintie, purtatorii Flacarii Olimpice au alergat prin fata Muzeului National Cotroceni, pe Soselele Cotroceni si Grozavesti, dupa care au urcat pe Pasajul Basarab. La coborarea de pe Pasaj, Torta Olimpica a strabatut Bulevardele Banu Manta, Ion Mihalache si Ion Mincu, in directia Monumentului Eroilor Aerului de pe Bulevardul Aviatorilor, urmand a-si finaliza calatoria tot in fata COSR.

                Ca simbol al competitiei FOTE Brasov -2013, Alexandrion Grup Romania a primit o “torta olimpica”.