27 martie 2013

Printeaza pagina

Alege savoarea inconfundabila Grant's

Prezent in peste 180 de tari, Grant’s Family Reserve este unul dintre cele mai premiate blended scotch whisky din lume si are la baza reteta originala pe care insusi William Grant si-a pus semnatura in 1898. Timp de 5 generatii, reteta este neschimbata si ofera consumatorilor sai gustul usor fructat si vanilat, aroma unica - specifica regiunii Speyside din Scotia, ce se imbina perfect cu maltul intr-un whisky special: Grant’s Family Reserve.
 
Pentru a familiariza consumatorii cu traditia Grant’s Family Reserve, Alexandrion si Grup Sapte deruleaza in perioada 29 martie – 4 mai 2013 a doua etapa a promotiei “Tu ce lasi mostenire generatiei viitoare?”, prin intermediul careia, la achizitionarea oricarui SKU Grant’s (0.7 sau 1l), consumatorii pot castiga instant si garantat unul din cele 13.200  de premii Grant’s: sticle Grant’s 0.05l, butoni suflati cu argint, tricouri polo Grant’s, set de 2 pahare Grant’s.
 
Promotia Grant’s “Tu ce lasi mostenire generatiei viitoare?” se deruleaza in principalele retele de hypermarket si supermarket din toata tara. Regulamentul promotiei se gaseste pe www.alexandrion.ro si la punctele de Info clienti in toate magazinele participante.
 
Tu ce lasi mostenire generatiei viitoare?
 
 
***
In Romania, Grant’s Family Reserve face parte din portofoliul Alexandrion Grup (www.alexandrion.ro). Infiintat in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania.
Portofoliul Alexandrion Grup include toate categoriile de produse de pe piata bauturilor alcoolice: whisky, brandy,vodka, gin, lichioruri, digestive, vermut, grappa, sambuca, tequila.