14 iulie 2014

Printeaza pagina

Alexandrion Grup Romania a oficializat parteneriatul cu FC Petrolul Ploiesti

În cadrul unei conferințe de presă, FC Petrolul și Alexandrion Grup România au oficializat, astăzi, un parteneriat ce se va întinde, în primă fază, pe durată unui an, timp în care cele două branduri vor organiza mai multe acțiuni comune atât pentru tineri, cât și pentru publicul larg.
Parteneriatul din FC Petrolul și Alexandrion Grup România are la bază dorința ambelor branduri de a continua performanțele anterioare, lucru confirmat de directorul executiv al clubului, Alexandru Crângu, dar și de domnul Nawaf Salameh, președintele uneia dintre cele mai importante societăți de pe piața industriei alimentare din România.
Directorul executiv al FC Petrolul, Alexandru Crângu, și-a exprimat satisfacția că noul partener, unul cu o vizibilitate deosebită și credibilitate majoră în viața județului, a decis să se alăture echipei de suflet a prahovenilor: ”Vom avea în Alexandrion Grup un partener serios, iar împreună am pus bazele unei colaborări de anvergură. Vor fi mai multe acțiuni comune pe toată durata campionatului. Îi mulțumesc domnului președinte Nawaf Salameh pentru deschidere și îl asigur că multe dintre ideile dumnealui vor fi implementate în noua stategie de promovare a celor două branduri. Îl așteptăm la primul meci al sezonului, cel de joi, din Europa League, și sperăm ca atmosfera de pe stadion o să-l impresioneze. Contractul se va derula pe un an, dar proiectul nostru va fi pe termen mult mai lung. Important este ca partenerul nostru să fie mulțumit de această colaborare”.
Mare amator de sport, președintele Alexandrion Grup, Nawaf Salameh, susține că performanțele echipei din ultimii ani l-au convins să se implice al Petrolul: ”Alexandrion este de peste 15 ani foarte implicat în sportul românesc, iar acum este momentul ca oamenii de afaceri să ajute și mai mult pentru ca tinerii să facă mișcare. E important să sprijinim echipele care fac performanță, iar Petrolul a demonstrat că este o formație valoroasă și sper să îi purtăm noroc. Avem o bază, este un început, și ne vom implica foarte mult pentru a aduce la stadion cât mai mulți oameni. Performanțele Petrolului m-au convins să punem bazele unei colaborări ce ne dorim să dureze cât mai mult. Petrolul este o echipă de mai mult de 5 stele”.