11 iulie 2014

Printeaza pagina

Distileriile Alexandrion, cel mai nou partener al FC Petrolul

Începând de astăzi, Distileriile Alexandrion, o societate puternică și jucător important pe piața românească a industriei alimentare, devine partenerul oficial al FC Petrolul Ploiești, colaborare ce întregește în mod fericit dorința de performanță a două branduri extrem de iubite și apreciate. Oficializarea parteneriatului va avea loc luni, 14 iulie, ora 13.00, cu ocazia unei conferințe de presă organizată la stadionul ”Ilie Oană”.

În cei 20 ani de prezență în economia județului, Distileriile Alexandrion au dezvoltat în superbul areal Dealul Mare, binecunoscut pentru zestrea sa turistică deosebită și dărnicia resurselor naturale, un întreg complex industrial-agricol ce definește unul dintre cele mai relevante succese din piața internă și internațională de băuturi alcoolice. Calitate, pasiune și excelență, sunt cele trei valori esențiale în dezvoltarea Distileriilor Alexandrion. Excelentele calități ale produselor realizate de Distileriile Alexandrion sunt confirmate de un public exigent, educat și, totodată, izvorăsc din munca pasionată a zeci și sute de oameni ai locului, puternic legați de acest proiect de marcă, prin tradițiile de secole specifice zonei Bucov și împrejurimilor acestei localități aflate într-un proces de intensă modernizare. De-a lungul vremii, numeroasele premii pe care compania le-a obținut, atât pe plan local, cât și internațional nu au făcut decât să marcheze reușitele acestor oameni minunați.

Distileriile Alexandrion s-au consacrat prin performața produselor sale. De douăzeci de ani ele reprezintă un brand de top recunoscut pentru succesul calității. Pe piața internă și internațională, întrecerea este continuă și singura modalitate fair de a accede pe podium este calitatea. Vrem să fim alături de dumneavoastră în lupta ce o desfășurați pentru performanță și educație sportivă a tinerilor. Vrem să aducem un suflu nou în aria generoasă a educației și practicării sportului. Parteneriatul cu un club de prestigiu, ca Petrolul Ploiești, ne onorează foarte mult. Proiectele mari reclamă eforturi conjugate, responsabilitatea tuturor celor implicați și dedicație. Propria experiență ne îndreptățește să privim acest parteneriat ca un mediu perfect viabil și ofertant, dedicat scopului nobil al promovării sportului românesc.