03 iunie 2015

Printeaza pagina

Campania „Alexandrion te face om!” si-a desemnat castigatorii

Bucureşti, 3 iunie 2015 – Campania “Alexandrion te face om!”, derulată de Alexandrion Grup, liderul pieţei de băuturi spirtoase din România, în perioada 1 noiembrie 2014 – 31 ianuarie 2015, a făcut 93 de români fericiţi. 92 dintre aceştia au câştigat premiile zilnice în valoare de 500 de lei, în timp ce marele câştigător a primit cecul de 50.000 de euro, reprezentând contravaloarea unui apartament cu două camere şi a unui autoturism.
 
Campania s-a adresat tuturor consumatorilor finali, locaţiilor partenere (retail şi HoReCa) şi agenţilor distribuitorilor, mecanismul participare vizând produsele Alexandrion 5* (0,2l; 0,5l; 0,7l; 1l; 2l) şi Alexandrion 7* (0,7l şi 1l). Fiecare sticlă a avut ataşat un sticker cu cod unic, consumatorii putând să se înscrie în promoţie prin trimiterea codului prin SMS sau pe website-ul www.alexandriontefaceom.ro.
 
“Ne bucurăm ori de câte ori putem să răsplătim fidelitatea consumatorilor de produse din portofoliul Alexandrion Grup, iar această campanie a fost una cu atât mai specială cu cât a avut în centru produsul care ne-a consacrat pe piaţa băuturilor spirtoase –Alexandrion. Este important pentru noi să venim, prin astfel de demersuri, mai aproape de cei care ne cunosc şi ne apreciază produsele şi care înţeleg, mai presus de toate, ce înseamnă băutura de calitate”, a declarat dl. Nawaf Salameh, preşedintele şi fondatorul Alexandrion Grup.
 
Înmânarea cecului a avut loc la Ploieşti, în cadrul unei întâlniri restrânse, la care au participat şi doi dintre jucătorii echipei de fotbal FC Petrolul Ploieşti: Toto Tamuz şi Mirel Bolboaşă. Alexandrion Grup este, începând din vara anului trecut, partenerul şi susţinătorul oficial al echipei de fotbal prahovene.
 
“Am participat cu speranţă, dar nu credeam că voi câştiga chiar premiul cel mare. Este o bucurie uriaşă pentru mine şi familia mea şi sunt recunoscător că am avut această şansă. Cu siguranţă, de acum, numele Alexandrion va fi asociat cu unul dintre cele mai fericite momente din viaţa mea”, a declarat dl. Marius Grigorescu, câştigătorul premiului cel mare al campaniei “Alexandrion te face om!”